Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle selamlaşmak

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ruhunu güzelleştireceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Rüyada ölüye selam vermek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, inancının zayıflayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölülere selam vermek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün selam söylemek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüye selam yollamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölüye selam söylemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Rüyada ölüden selam almak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, vefakar bir insan olunacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments