Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara selam vermek

Rüyada mezara selam vermek

Rüyada mezara selam vermek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada mezara selam vermek gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada mezarlıkta selam vermek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara selam vermek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa selam vermek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlara selam vermek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşına selam vermek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kalabalığa selam vermek sıkıntıların azalacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle selamlaşmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada verilen selamı almak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments