Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker selamı vermek

Rüyada asker selamı vermek

Rüyada asker selamı vermek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, dertlerinden kurtulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Rüyada asker selamı vermek gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada asker selamı görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada asker selamı almak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere selam vermek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada asker selamı vermek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine selam vermek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada ölüye selam söylemek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments