Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine selam söylemek

Rüyada birine selam söylemek

Rüyada birine selam söylemek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada birine selam söylemek gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada birine selam söylemek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada selam söylemek aradaki buzların eritileceğine, mutluluğunun artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye selam söylemek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün selam söylemek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatü selam getirmek makbul olan şeylere, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kafasını rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birileriyle selamlaşmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, dirliğin bozulabileceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabristana selam vermek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments