Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatü selam getirmek

Rüyada salatü selam getirmek

Rüyada salatü selam getirmek çok üst mevkilere geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatü selam getirmek gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada salat selam getirmek bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada salat ve selam getirmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatü selam getirmek borçlarını bitireceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarının artacağına delalet eder.

Rüyada salaten tüncina görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada salaten tefriciye okumak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatı tefriciye okuduğunu görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada salati tefriciye okumak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada salat etmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments