Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selam söylemek

Rüyada selam söylemek

Rüyada selam söylemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, güzel haberlerin alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına tabir olunur.

Rüyada selam söylemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada birine selam söylemek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada selam söylemek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada ölünün selam söylemek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye selam söylemek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Rüyada babaya selam vermek mevkilerinin yüksek olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkekle selamlaşmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kabre selam vermek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments