Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün selam söylemek

Rüyada ölünün selam söylemek

Rüyada ölünün selam söylemek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölünün selam söylemek gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ölüye selam söylemek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada ölünün selam söylemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada birine selam söylemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada selam söylemek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada ölülerle selamlaşmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ölüye selam vermek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye selam yollamak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada ölülere selam vermek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments