Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen biriyle selamlaşmak

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada ölen kişiden selam almak kafasının ve içinin rahatlayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulur.

Rüyada ölüye selam göndermek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden selam almak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada birine selam vermemek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada selam söylemek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada ölüye selam söylemek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada askere selam vermek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments