Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristana selam vermek

Rüyada kabristana selam vermek

Rüyada kabristana selam vermek zarar verici olaylar yaşanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sorunlarının da son bulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Rüyada kabristana selam vermek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada kabristana selam vermek daha fazla para kazanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, işsizin iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristandan geçmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kabristan temizlemek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabristanda gezmek memur ise terfi edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda uyumak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kabristanda fatiha okumak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada kendini kabristanda görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada kabristanda kuruan okumak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments