Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle selamlaşmak

Rüyada birileriyle selamlaşmak

Rüyada birileriyle selamlaşmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birileriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada birileriyle selamlaşmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Rüyada kabristana selam vermek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada topluma selam vermek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada birine selam vermek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorununu kolayca çözeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmak selam vermek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabre selam vermek adının yayılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye selam yollamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendi işine sahip olacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments