Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye selam söylemek

Rüyada ölüye selam söylemek

Rüyada ölüye selam söylemek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada ölüye selam söylemek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada ölüye selam söylemek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün selam söylemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, güvenini sarsacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada birine selam söylemek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada selam söylemek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülere selam vermek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden selam almak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada ölüye selam yollamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden selam almak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments