Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sakız verdiğini görmek

Rüyada birine sakız verdiğini görmek

Rüyada birine sakız verdiğini görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yeni mekânlara gireceğine, onun istediği yoldan gideceğine, düşmanlarını alt edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işlerin çığırından çıkacağına delalettir.

Rüyada birine sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada sakız verdiğini görmek yaşama isteğinin artacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakız aldığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak biraz olsun hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde sakız görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada damla sakızı görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sakız patlatmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments