Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız patlatmak

Rüyada sakız patlatmak

Rüyada sakız patlatmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, hevesinin kursağında kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Rüyada sakız patlatmak gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada sakız patlatmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet eder.

Rüyada sakızdan boğulmak uzaktan haberler işiteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Rüyada sakız vermek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada çam sakızı yemek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sakız vermek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sakız satın almak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments