Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde sakız görmek

Rüyada cebinde sakız görmek

Rüyada cebinde sakız görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde sakız gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada cebinde sakız görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada birinin cebine para koymak eğer işsizse iş bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada cebine bozuk para koymak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının cebinde para görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada cebinde tomarla para görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada elini cebine sokmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin cebinden para almak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon cebinde para görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments