Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine saat takmak

Rüyada birine saat takmak

Rüyada birine saat takmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Rüyada birine saat takmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada hediye saat takmak yaklaşan güzel günlere, ekmeğinin ve kazancının artacağına, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Rüyada mavi saat takmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ticarette yol katedeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak bol kazanç getireceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil saat takmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, çok büyük paralar kazanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada saat takmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saat takmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada boynuna saat takmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati takmak işlerinin açılacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments