Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna saat takmak

Rüyada boynuna saat takmak

Rüyada boynuna saat takmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, destek göreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada boynuna saat takmak gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada boynuna saat takmak bol kazanç getireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada boynunda saat görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna ip takmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işarettir.

Rüyada boynuna kemer takmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada boynuna gerdanlık takmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, büyük bir makama geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada boynuna kolye takmak kısmetinin kendinden yana olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük bir gelir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kasasının daha çok para dolacağına, fikirlerinin çatışacağına delalettir.

Rüyada boynuna eşarp takmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments