Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saat takmak

Rüyada mavi saat takmak

Rüyada mavi saat takmak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi saat takmak gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mavi saat takmak eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada mavi kol saati takmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada parlak kol saati takmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Rüyada saati kola takmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat bulup takmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir saat takmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak aksi takdirde çok üzüleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada birine kol saati takmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments