Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saat takmak

Rüyada yeşil saat takmak

Rüyada yeşil saat takmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sadece kendisini düşüneceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yeni bir çevre edinileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada yeşil saat takmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada yeşil kol saati takmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, makamının sarsılmayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil saat takmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki saat takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saati koluna takmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati takmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada saat takmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada koluna saat takmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments