Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat takmak

Rüyada saat takmak

Rüyada saat takmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.

Rüyada birine saat takmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saati kola takmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada sağ kola saat takmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı saat takmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zenginlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada iki saat takmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni kol saati takmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada yüzük ve saat takmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments