Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kol saati takmak

Rüyada yeşil kol saati takmak

Rüyada yeşil kol saati takmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, huzur dolu günler geçireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kol saati takmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yeşil kol saati takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada parlak kol saati takmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak nasibin bollaşacağına, varlıklı kimse olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Rüyada mavi kol saati takmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, tatsızlık olacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati takmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments