Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ruj vermek

Rüyada birine ruj vermek

Rüyada birine ruj vermek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulur.

Rüyada birine ruj vermek gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmız ruj sürmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birine ruj sürmek maddi kaynakların zarar göreceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada rujlu dudak görmek mal ve varlık sahibi olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birine ruj vermek keyfe ve neşeye kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ruj sürmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments