Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ruj görmek

Rüyada kırmızı ruj görmek

Rüyada kırmızı ruj görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj satın almak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments