Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ruj sürmek

Rüyada birine ruj sürmek

Rüyada birine ruj sürmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada birine ruj sürmek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada sarı ruj sürmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, refahının ve varlığının artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek ruj sürmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada pembe ruj sürmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırmız ruj sürmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments