Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ve muz görmek

Rüyada nar ve muz görmek

Rüyada nar ve muz görmek rahata kavuşmaya, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar ve muz gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada nar ve muz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada muz ve nar görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta muz görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, insanlara yol göstereceğine delalettir.

Rüyada muz meyve görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden muz almak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada portakal ve muz görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerinin baltalanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada muz elma görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu muz yemek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, zahmet veren işlerin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments