Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine masaj yapıldığını görmek

Rüyada birine masaj yapıldığını görmek

Rüyada birine masaj yapıldığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, şöhretli biri olunacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada birine masaj yapıldığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada masaj yapıldığını görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine masaj yapıldığını görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada masaj yaptığını görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ün yapmayı başaracağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, onu yalnız bırakmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada ayak masajı yapmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuza masaj yapmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments