Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj yapıldığını görmek

Rüyada masaj yapıldığını görmek

Rüyada masaj yapıldığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, özgüveninin artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, malının ve parasının da artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masaj yapıldığını gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada masaj yapıldığını görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birine masaj yapıldığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak işinde profesyonel kimse olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuza masaj yapmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments