Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj yaptığını görmek

Rüyada masaj yaptığını görmek

Rüyada masaj yaptığını görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaj yaptığını gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada omuza masaj yapmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, gelirin tükeneceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalettir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada masaj yapıldığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına masaj yapmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada masaj yaptırdığını görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada masaj yatağı görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments