Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna krem sürmek

Rüyada vücuduna krem sürmek

Rüyada vücuduna krem sürmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuduna krem sürmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada vücuda krem sürmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna krem sürmek işlerinin günden güne açılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalettir.

Rüyada ele krem sürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe krem sürmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada ayağına krem sürmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments