Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına krem sürmek

Rüyada bacağına krem sürmek

Rüyada bacağına krem sürmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet eder.

Rüyada bacağına krem sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bacağına krem sürmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağa krem sürmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sırta krem sürmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada eline krem sürmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada saça krem sürmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yüksek bir makamı olacağına rivayet eder.

Rüyada saçına krem sürmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe krem sürmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments