Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına krem sürmek

Rüyada başkasına krem sürmek

Rüyada başkasına krem sürmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, pişmanlığa, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına krem sürmek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada saçlarına krem sürmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz krem sürmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe krem sürmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze krem sürmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada bacağına krem sürmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye krem sürmek büyük maddi kayıp verileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına krem sürmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments