Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kol saati takmak

Rüyada mavi kol saati takmak

Rüyada mavi kol saati takmak hayaline kavuşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kol saati takmak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Rüyada mavi kol saati takmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalet eder.

Rüyada yeni kol saati takmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada saati koluna takmak hayatın temposunun yükseleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işarettir.

Rüyada birine kol saati takmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parlak kol saati takmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada altın kol saati takmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments