Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati hediye aldığını görmek

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye aldığını gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye kol saati görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye etmek kendi işini açacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kol saati hediye almak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada hediye kol saati almak koltuğunun yükseleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada kol saati hediye almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments