Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kına yakıldığını görmek

Rüyada birine kına yakıldığını görmek

Rüyada birine kına yakıldığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerin yolundan çıkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birine kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret eder.

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada kına yakılmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, düzeninin bozulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Rüyada kına yakılırken görmek sıkıntıların biteceğine, solan yüzünün güleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments