Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına yakılmak

Rüyada kına yakılmak

Rüyada kına yakılmak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Rüyada kına yakılmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasına kına yakıldığını görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada kına yakılırken görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kına yakıldığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada eline kına yakılmış görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet eder.

Rüyada kına yakıldığını görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek yüzünü güldüreceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalettir.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek borçlanılacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saça kına yakılmış görmek büyük paralara sahip olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments