Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına yakılırken görmek

Rüyada kına yakılırken görmek

Rüyada kına yakılırken görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada kına yakılırken gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada kına yakılmak hakkını alacağına, yolunda devam edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına yakılırken görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments