Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kına yakıldığını görmek

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kazancın devamlı olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça kına yakılmış görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Rüyada ele kına yakılmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada kına yakıldığını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments