Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada birine kına yakıldığını görmek vefa göstereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça kına yakılmış görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments