Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, evini ve ailesini unutacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalettir.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça kına yakılmış görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına kına yakıldığını görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalettir.

Rüyada birine kına yakıldığını görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına yakılırken görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments