Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalettir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline kına yakılmış görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına yakılmış el görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada ele kına yakılmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments