Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele kına yakılmak

Rüyada ele kına yakılmak

Rüyada ele kına yakılmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, bununla yüceleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada ele kına yakılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Rüyada ele kına yakılmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kına yakılmış el görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek arzuların gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments