Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça kına yakıldığını görmek

Rüyada saça kına yakıldığını görmek

Rüyada saça kına yakıldığını görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada saçına kına yakıldığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada saça kına yakılmış görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet eder.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birine kına yakıldığını görmek kişinin başarılarının artacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kazancının çok düşeceğine delalettir.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments