Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kelepçe takmak

Rüyada birine kelepçe takmak

Rüyada birine kelepçe takmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Rüyada birisine kelepçe takmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada birine kelepçe takmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe takmak hakkını yedirtmeyeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada altın kelepçe takmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalettir.

Rüyada başkasına kelepçe takmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya inanılır.

Rüyada koluna kelepçe takmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, küslükleri gidereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe vurulmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments