Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine kelepçe takmak

Rüyada birisine kelepçe takmak

Rüyada birisine kelepçe takmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada birisine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada koluna kelepçe takmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada birine kelepçe takmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada altın kelepçe takmak maddi konularda kayıplar olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kelepçe takmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments