Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna kelepçe takmak

Rüyada koluna kelepçe takmak

Rüyada koluna kelepçe takmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kısmetinin açık olacağına, arzularının yerine geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada koluna kelepçe takmak gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada koluna kelepçe takmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kelepçe görmek planlarının işe yarayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisine kızacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birine kelepçe takmak sağlıklı bir kişi olmaya, geçimin kolaylaşacağına, malının da eksilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments