Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kelepçe takmak

Rüyada altın kelepçe takmak

Rüyada altın kelepçe takmak aileyle iş yapmayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayata küseceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Rüyada altın kelepçe takmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada kelepçe takmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada başkasına kelepçe takmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada birisine kelepçe takmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Rüyada koluna kelepçe takmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kelepçe takmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek işlerinin kapanacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine inanılır.

Rüyada altın kelepçe görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, rahata kavuşmaya, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments