Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına kelepçe takmak

Rüyada başkasına kelepçe takmak

Rüyada başkasına kelepçe takmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, her anlamda şifa bulmaya, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Rüyada başkasına kelepçe takmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada koluna kelepçe takmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Rüyada birisine kelepçe takmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak dolayısıyla geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe takmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, zaferler kazanacağına delalet eder.

Rüyada kelepçe taktığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments