Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe vurulmak

Rüyada kelepçe vurulmak

Rüyada kelepçe vurulmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yanlış bir karar verileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Rüyada kelepçe vurulmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada kelepçe vurulmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık kelepçe görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Rüyada kelepçelenmiş görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, geniş bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hak yoluna döneceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda kelepçe görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini kelepçeli görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta kelepçe görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments