Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe takmak

Rüyada kelepçe takmak

Rüyada kelepçe takmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, bekarlar için evlenmeye yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada birine kelepçe takmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe takmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine kelepçe takmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Rüyada biriyle kelepçelenmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments