Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kefen giydirmek

Rüyada birine kefen giydirmek

Rüyada birine kefen giydirmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir haber alınacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işarettir.

Rüyada birine kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Rüyada ölüp kefen giymek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen giymek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bir sıkıntıya girmeye, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek hayırlı bazı adımlar atacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, alım gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada birine kefen giydirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Rüyada ölmeden kefen giymek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments