Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen giymek

Rüyada kefen giymek

Rüyada kefen giymek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefen giymek gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kefen giymek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada birine kefen giydirmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere inanılır.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Rüyada ölüp kefen giymek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye kefen giydirmek yüzünde güller açacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments